Dienstag, 9. Februar 2016

Ribarska banja spa centar cenovnik

SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU – RIBARSKA BANJA. Cenovnik za Vilu Hercegovinu – goste koji koriste paket Wellness. Kao što sam obećao u prvom tekstu o Ribarskoj, stigao sam i do “velikog” bazena u Ribarskoj banji , koji funkcioniše u okviru spa centra. Posebna ponuda Spa centra u Ribarskoj Banji jesu brojni . Turisti mogu uživati u slanoj koristeći slanu sobu, saunu, đakuzi, fitnes, otvoreno- zatvoreni . Temperatura vode 32C, temperatura toga dana u Ribarskoj banji -12C, ukratko pravo uzivanje.


Ribarska banja je jedna od naših najuređenijih turističkih. Hoteli u Ribarskoj Banji je stranica na kojoj možete naći inforacije o hotelima u. Karta za bazen wellnes i spa Cena : e Paket 2. Portall Ribarske Banje - ribarskabanjasmestaj. Na 8m od centra Ribarske Banje. Deca do godina – BESPLATNO (noćenje i korišćenje bazena), u pratnji dve odrasle (plative) osobe, u zajedničkom ležaju i nemaju ishranu u hotelu.


Nedavno je u banji otvoren i Wellness i Spa centar , bogatog . WELLNESS SPA centara u zemlji. CENOVNIK MOŽETE PREUZETI U PDF -u . U sastavu Spa Wellness kompleksa nalaze se otvoreni i zatvoreni bazen, slana soba, jakuzzi, float spa kabina, hamam, bar kao i bogata . Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, kompletno .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts